Arvostelut

★★★★★
Henri kuvasi meidän häät elokuussa ja tuli vielä muutaman päivän päästä kuvaamaan pihapiiriä ja rakennuksia. Ennakkovalmistelut; sopimuksen, suunnittelun ja ideoinnin Henri hoiti ammattitaitoisesti ja joustavasti. Hän on työstään innostunut ja tuo siihen mukaan oman mukavan persoonansa! Itse häissä Henri tuntui kerkeävän joka paikkaan; valmiita kuvia katsellessa ihmeteltiinkin kuinka yhden miehen on mahdollista olla pihan molemmilla puolilla samaan aikaan juhlissa huomaamaton ja hauska, iloinen ja ihmisläheinen, rento ammattilainen ja mies jolla on oma tapansa katsoa maailmaa- sellainen on Henri. Ja ne valmiit kuvat sitten: upeita. Ihania. Kun niitä katselee, voi taas kuulla niissä olevien ihmisten äänet, vesipisaroiden tipahtelun ja maljan kilistykset. Mikä parasta: voin aina katsoa kuvaa siitä hetkestä kun meistä tuli mies ja vaimo, tähän astisen elämäni hienoimmasta hetkestä ja ihanimmasta päivästä. Sydämelliset kiitokset Henri kun nappasi ne hetket talteen.

★★★★★
Henri on kuvannut meidän elämämme tärkeimpiä hetkiä. Yhteistyö on toiminut loistavasti ja työn jälki on ollut mahtavaa. Omasta mielestä Suomen parhaimpia kuvaajia ja kaiken lisäksi sairaan hyvä tyyppi! Monet ovatkin esimerkiksi hääkuvaa katsoessaan ihastelleet ja halunneet tietää kuvaajan nimen. Voin lämpimästi suositella!

★★★★★
Hyvä ja rento kuvaaja, kuvaa paljon tilannekuva, joissa tunteet ja tilanteet tulevat hyvin näkyviin. Onnistuu hääkuvaukset siinä missä lapsen 1-vuotis -kuvauksetkin. Suosittelen!

★★★★★
Aivan uskomattoman hienosti kuvattu hääjuhlamme. KIITOS! Kuvia katsoessa oikein ihmetyttää kuinka yksi mies on ehtinyt ottamaan kaikki ne kuvat. Upeita kuvakulmia ja hienosti tallennettuja aitoja hetkiä. Ja kuitenkin niin huomaamattomasti.